Μας ελάτε σε επαφή με
Linda

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13951284262

WhatsApp : +8613951284262

Sunhope Packaging Machinery (Zhenjiang) Co., Ltd.

Co. συσκευάζοντας μηχανημάτων Sunhope (Zhenjiang), ΕΠΕ.

  • Sunhope Packaging Machinery (Zhenjiang) Co., Ltd.
  • Sunhope Packaging Machinery (Zhenjiang) Co., Ltd.
  • Sunhope Packaging Machinery (Zhenjiang) Co., Ltd.
  • Sunhope Packaging Machinery (Zhenjiang) Co., Ltd.
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες SUNHOPE Αριθμός Υπαλλήλων >150
Ετήσιες πωλήσεις Ιδρύθηκε Έτος 2010
Εξαγωγή pc 80% - 90%
Εισαγωγή

Η Co. συσκευάζοντας μηχανημάτων Sunhope, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, ειδικευμένη στην Ε&Α, κατασκευαστικός, και τους πωλώντας διάφορους τύπους εξοπλισμών συσκευασίας εγγράφου. Η επιχείρηση καλύπτει μια περιοχή 35, 000 τετραγωνικά μέτρα με 12, 000 τετραγωνικά μέτρα της περιοχής πατωμάτων. Σήμερα, η ομάδα μας αποτελείται από περισσότερους από 100 υπαλλήλους. Εδώ σε Sunhope, είμαστε υπερήφανοι του κέντρου Ε&Α μας κατεργασίας ακρίβειας, του κέντρου CAD, και μιας batch προηγμένου εξοπλισμού επεξεργασίας και δοκιμής, όπως CNC εξαιρετικά-ακρίβειας ΚΛΩΣΤΏΝ της Γερμανίας τα εργαλεία μηχανών, ο σύνδεσμος CNC πέντε-άξονα της Ελβετίας MIKRON UCP800, ο ατσάλινος σκελετός CNC συνδέσμων τέσσερις-άξονα της Ταϊβάν GAOMING, ο σύνδεσμος CNC ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΎ HARDINGE τέσσερις-άξονα, η Σουηδία Hexagon GLOBLE 3 ισότιμες μετρώντας συσκευές διάστασης, δυναμική ισορροπώντας μηχανή κ.λπ. της Γερμανίας SCHENKER.


Με πάνω από 20 έτη εμπειρίας ′ στα μηχανήματα τσαντών εγγράφου Ε&Α και κατασκευής, Sunhope έχει υιοθετήσει πλήρως τη γερμανικές προηγμένη τεχνολογία και τις διαδικασίες παραγωγής σε συνεργασία με τη γερμανική επιχείρηση. Συνδυασμένο με την πραγματική εγχώρια ζήτηση, Sunhope έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη και την κατασκευή μιας σειράς συσκευάζοντας μηχανημάτων εγγράφου ακρίβειας υψηλών σημείων, όπως η αυτόματη τετραγωνική μηχανή κατώτατων τσαντών, η αυτόματη κακή μηχανή λαβών, η αυτόματη gusset μηχανή τσαντών, και η αυτόματη χαρτί-συσκευάζοντας γραμμή.


Το Sunhope έχει αναπτύξει επιτυχώς την τετραγωνική μηχανή τσαντών κατώτατου εγγράφου μεγάλων ρόλων SBH150/330/450 καλύπτοντας το κενό στην εγχώρια αγορά και εξ:άγω στις Φιλιππίνες, τη Μαλαισία, τη Νότια Αφρική, το Βιετνάμ, κ.λπ. Ο στόχος πυρήνων μας πρόκειται να είσαι το καλύτερο στη βοήθεια των πελατών για να δημιουργηθεί περισσότερη αξία με τη συνέχιση της τελειότητας, της συνεπούς καινοτομίας, της προηγμένης ακρίβειας, και του παγκόσμιας ποιότητας εμπορικού σήματος οικοδόμησης. Η θεμελιώδης ιδέα της διοικητικής φιλοσοφίας μας στοχεύει στη βιώσιμη ανάπτυξη με την τιμιότητα και την εμμονή στην αναζήτηση της τελειότητας ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών.

 

Ιστορία

Η Co. μηχανημάτων SunhopePackaging (Zhenjiang), ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας ειδικευμένη στην έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την πώληση της μηχανής τσαντών εγγράφου. Πριν από 28 χρόνια, η ομάδα μας σχεδίασε και κατασκεύασε την πρώτη αυτόματη μηχανή φακέλων στην Κίνα. Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα μηχανημάτων φακέλων μας που καλύπτουν περισσότερο από 80% της αγοράς των Κινών. Μέχρι σήμερα, έχουμε πριν από 25 χρόνια, ο φάκελος είναι ακόμα στην κανονική λειτουργία των μηχανημάτων και του εξοπλισμού. Η επιχείρηση έχει τις ικανότητες ενός ισχυρού ανεξάρτητου σχεδίου και Ρ Δ.

Υπηρεσία

Αυξάνουμε συνεχώς την επένδυση Ε&Α στα νέα προϊόντα και τον προηγμένο εξοπλισμό επεξεργασίας. Σε επίπεδο με τα πρότυπα κατασκευής του γερμανικού machiner

Η ομάδα μας

Η επιχείρηση έχει μια ισχυρή ικανότητα παραγωγής των μερών ακρίβειας. Είμαστε εξοπλισμένοι με τις ΗΠΑ/την Ταϊβάν Longmen τέσσερα επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο άξονα, τέσσερα άξονας CNC, η σουηδική hexagon τρισδιάστατη ισότιμη όργανο μέτρησης, το γερμανικό ισορροπώντας όργανο Sinclair και διάφορος προηγμένος εξοπλισμός επεξεργασίας και ο εξοπλισμός δοκιμής, παρέχει μια ισχυρή εγγύηση για τον ανεφοδιασμό των ανταλλακτικών και του ποιοτικού ελέγχου μας.

 

Η επιχείρηση έχει την ισχυρές τεχνική υποστήριξη και την ικανότητα μεταπωλήσεων. Στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Νότια Αμερική και άλλες περιοχές στην οργάνωση μια τεχνική υποστήριξη μηχανημάτων τσαντών εγγράφου στρέφεται. Η επιχείρηση έχει έναν πλούτο της εμπειρίας στην παραγωγή των μηχανικών μηχανών τσαντών τσαντών εγγράφου, ώστε να εξασφαλιστεί ότι ο χρήστης για να παρέχει την ισχυρή τεχνική υποστήριξη και την αποδοτική υπηρεσία μεταπωλήσεων.